sigla APV mica v3
 
ASOCIAŢIA „POMPIERII VRÂNCENI”  steag mic

 


În luna aprilie a anului 2013 a luat fiinţă Asociaţia „Pompierii Vrânceni”. Aceasta este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată ca persoană juridică privată, non-profit, apolitică, independentă de orice altă instituţie sau persoană, romană sau străină.

 

Misiunea Asociaţiei „Pompierii Vrânceni” este să îmbunătăţească calitatea serviciilor pentru locuitorii judeţului, prin achiziţionarea de materiale şi utilaje specifice (autospeciale, precum şi dotarea acestora cu accesorii performante, echipamente individuale de lucru) desfăşurării activităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al Judeţului Vrancea, în vederea scăderii timpului de răspuns şi creşterii nivelului de performanţă.

 

Prin asociaţie s-a creat cadrul organizatoric pentru asigurarea desfăşurării activităţilor cultural-educative, de promovare şi protejare a tradiţiilor membrilor asociaţiei, desfăşurarea şi sprijinirea activităţilor de binefacere şi asigurarea materială necesară desfăşurării activităţii pompierilor. Calitatea de membru activ se poate obţine de către orice persoană fizică, indiferent de naţionalitate, sex, convingeri politice sau religioase care va adera la statutul asociaţiei.