BULETIN INFORMATIV 49/24.12.2019

Pompierii vrânceni au primit colindători

Respectând tradiția colindatului în preajma sărbătorilor de iarnă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” al județului Vrancea, și-a deschis porțile copiilor, elevilor și celor care au dorit să ureze salvatorilor vrânceni, ”Crăciun fericit!”

Primii care ne-au adus emoția colindului creștinesc au fost elevii clasei a IV-a step-by-step de la Școala Gimnazială ”Oana Diana Renea” din Focșani. A urmat tradiționala vizită a copiilor de la Centrul de Asistență și Sprijin Focșani din cadrul D.G.A.S.P.C. Vrancea, care ne-au cântat și ne-au încântat și în acest an. Prietenii noștri ne-au pregătit și o surpriză. Ne-au dăruit o păpușă confecționată chiar de ei. Au dorit să ne transmită gânduri bune și copiii de la Clubul ”Exploratorilor” din Rădulești, comuna Vânători care prin glasurile lor au răspândit bucuria sărbătorilor. Alături de noi au fost, de asemenea, voluntarii din cadrul programului național ”Salvator din pasiune”, care au dovedit încă o dată mărinimie donând întreaga sumă strânsă de la colinde cazurilor sociale susținute de salvatorii vrânceni. Spiritul Crăciunului și-a făcut simțită prezența prin colindele interpretate cu sensibilitate de elevii Liceului de Arte ”Ghe. Tăttărăscu” din Focșani. Ultimii colindători care ne-au împărtășit magia sărbătorilor au fost jandarmii vrânceni.

Le mulțumim tuturor pentru gândurile bune și frumoasele urări care ne-au adus lumină în sufletele, precum și speranța că noul an va fi încărcat de satisfacții și binecuvântare. Vă dorim la rândul nostru ”Sărbători fericite și liniștite!” asigurându-vă că suntem prezenți la datorie, pregătiți să înlăturăm orice pericol și să intervenim pentru siguranța dumneavoastră.